09. Mai 2020

17. Mai meny

 

Søndag 17. Mai 2020

meny med fisk

ørret, avocado, snøfrisk, potet

*

kveite, risotto, asparges, ramsløk, tomat

*

rabarbra, vanilje, joghurt, smuldre

620,- kr




meny med kjøtt

ørret, avocado, snøfrisk, potet

*

okse indrefilet, sellerirot, asparges, spinat, sherryeddik saus

*

rabarbra, vanilje, joghurt, smuldre

620,- kr

forrett        160,- kr
hovedrett    390,- kr
dessert        120,- kr

til barn har vi liten ytrefilet eller kveite med risotto og grønnsaker til 210,- kr

28. April 2020

Våre tiltak.

Vi følger retningslinjene til FHI og har nå 2 meter avstand mellom bordene. I tillegg er grupper med maks 5 personer tillatt i restauranten og vi ber alle våre gjester om å vaske hendene når de ankommer restauranten.

Venligst hold avstand til andre gjester, det gjelder spesielt ved besøk på toaletten.

Vi sette frem antibak i restauranten som også kan brukes.

Vi har økt renhold av flater som er utsatt for mye kontakt, som for eksempel trappegelenderet og dørhåndtakene.

Vi desinfiserer bordene og stolene mellom hver besøkende.

Hvis du ikke er frisk ber vi deg om å holde deg hjemme.

21. April 2020

Vi åpner igjen Tirsdag 28. April 2020

Med en begrenset meny og nye åpningstider fra Tirsdag til Lørdag. Vi kommer til å holde stengt Søndag og Mandag fremover.

Vi åpner fra 16:00 til 21:00

Vi ber alle som ønsker å komme om å reservere bord på forhånd.
Reservasjon må skje senest en dag før slik at vi kan planlegge personal.
Vi åpner nå kun for reservasjoner. (Reservasion only)

Hvis restauranten er åpen kan du selvfølgelig komme inn.

Vi starter opp med "dagens meny" dvs att den endres fra dag til dag og menyen blir ikke lagt ut på nettsiden.

Vi har med hensyn til smittevern plassert bordene med 2 meters avstand.
Vi ber alle gjesstene om å vaske hendene når de ankommer restauranten og å holde avstand til andre gjester.
I tillegg til handvask kan du benytte antibac i garderoben og på toalett.
Vi ber også om nok avstand ved toalettbesøk.

14. Mars 2020

COVID-19

Dear Guests.

Due to the current situation with regard to COVID-19 and the measures taken by the government, we are changing our opening hours.
From Tuesday 17 March until further notice, the restaurant will only open on the days we have reservations.
That is, the reservation must have been made no later than the day before.
Therefore, there is no certainty that it is open every day, but feel free to visit. Maybe you are lucky.

PS!
We keep the restaurant closed on days without reservations.

Kind regards
Team Fokus.

17. Oktober 2019

Åpningstider i jula, romjula og nyttår.

Vi holder stengt fra og med den 22. Desember og åpner igjen 09. Januar 2020.
Velkommen tilbake til nytt år med ny meny og spennende smaker.

11. Oktober 2019

Fine Dining 24. Oktober på FOKUS restaurant.

Vi inviterer til en kveld med Fine Dining hos FOKUS.
Temaet er høst, og Torsten serverer det lekreste sesongen har å by på i en 7 retters set-meny.
Vinpakke serveres til de som måtte ønske å supplere dagens retter med fine smaker fra Italia, Spania, Frankrike, Portugal og Tyskland.

Dette er et åpent event, uten billetter, og alle er velkommen til å delta.

For de som er interessert i å oppleve vår 7 retters meny er det nødvendig å forhåndsreservere bord og set-meny for kvelden.
Spesifiser dette i kommentarfeltet på onlinebooking, eller på e- post.
Du kan også ringe oss.

Vi ber gjester som reserverer set-meny om å ankomme kl 18:00 for å få anvist bord.

booking@
fokusrestaurant.no

+47 400 95 182

         
 

Fine Dining 24.Oktober

Kamskjell

Cremant

*

Sjøkreps

Enate Baricca

*

Piggvar

Enate

*

Foie Gras

Portvin

*

And

Spätburgunder

*

Hjort

Carfaccio

*

Eple

Weisser Burgunder


Meny 1300,- kr per person

Vinmeny 1395,- kr per person

05. Oktober 2019

Nye åpningstider!!

Fra Tirsdag 08.Oktober endre vi åpningstider i helgen fra klokken 14:00 til klokken 15:00.
Det vil si at vi nå åpner alle dage klokken 15:00! Mandager er fortsatt stengt.
Hjertelig velkommen.

23. Mai 2019

Winemakers Dinner med Rappenhof fra Tyskland

Vi inviterer til en helkveld med fantastisk tysk vin og Weingut Rappenhof fra Alsheim som ligger i Rheinhessen i Tyskland.
Vin produksjonen bygger på en 400 år lang tradisjon som nå er på sin 13. Generasjon.
Navnet Rappenhof "Black Horse Estate" kommer opprinnelig fra den tiden hvor nåværende eier sin oldefar, som elsket å kjøre gjennom Rheinhessen vingårdene i en vogn trukket av sorte hester, drev gården.

Den dag i dag er det Klaus Muth som driver eiendommen sammen med sin kone Karin og datter Elisabeth.
Elisabeth er den av dem som tar turen til oss i Norge for å la dere smake nydelige viner fra gården.
Vi har nøye plukket ut viner til middagen som holdes i Fokus Restaurant den 22.Juni.2019. Klokken 18.00.

Velkommen til en hyggelig kveld hos Fokus Restaurant.

Winemakers Dinner 22.Juni

asparges, eggeplomme, ramsløk, urter, sjalottløk, brødkrutonger

Weisser Burgunder

*

tang gravet kveite, rabarbra, jordbær, salat

Grauer Burgunder

*

piggvar, patti pan squash, svartkål, eplesmørsaus

Riesling

*

okse ytrefilét, nepe, reddiker, hertuginne potet, rødvinssaus

Merlot

*

pistasjmousse, jordbær, marengs

Gewürztraminer

1650,- kr per person

05. Mai 2019

Meny og åpningstider 17. Mai

Da kommer snart det viktigste dagen i året, og vi gleder oss og ønsker alle velkommen som har lyst å spise hos oss.
Vi åpner restauranten kl. 13:00 og stenger kl. 21:00.
Hjertelig velkommen.

02. Mai 2019

Vernissasje middag 3. Mai 2019 er avlyst

På grunnen av manglende reservasjoner måtte vi dessverre avlyse den 3-retters middag.
Vernissasjen selv holder vi fortsatt fra klokken 18:00 til 19:00.
Kunstner Catherine Lyche kommer å være til stede for å svare på spørsmål.
Hjertelig velkommen.